Vackert väder

Idag ska jag framkalla min sista film på skolan, då min fotokurs nu slutar. Jag tycker det är tråkigt att den slutar för det har varit skitkul. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med livet. Jag ska väl plugga nånting. Eller vettefan. Önskar att jag visste vad jag vill göra och vad jag vill plugga. Sjukt svårt.
  Hösten har iallafall varit väldigt rolig. Har pysslat otroligt mycket, byggt olika slags maskeraddräkter, bland annat en pinata, en astronaut, en skorpan och en alvdräkt! Haha bäst att pyssla. Vi har haft rymdfest och julfest här hemma i lägenheten. Det var väldigt kul.
  Hade förresten besök av Hanna förra helgen. Det var väldigt roligt att träffa henne då vi inte sågs så mycket hemma i Jämtland. På fredagen hade vi förfest här hemma med så det kan låta. Sedan bar det iväg på en annan förfest i Sandarna hos Christoffers vänner. Det var väldigt trevligt där! Träffade massor av roliga människor. Sedan efter många försök att hitta till bussen så åkte vi in till Jazzhuset där Vit Päls spelade. Det var iallafall kul! Vit päls spelade mina favvolåtar!
  Imorgon ska vi på en sista fest hemma hos Christoffer och Sandra, avskedsfest för Christoffer. Hoppas det blir skitkul! OCH det snöar ute nu!!!