2011 del 2

Juli


Arbetade och tillslut begav det sig mot Hultsfred. Det var helt underbart! Morrissey var fantastisk. Sedan åkte jag till emmaboda. Det var mindre underbart. Det var sämst och jag missade Henrik Berggren på yran. Fick höra honom genom telefonen. Hann också hata sj ganska mycket.

Augusti


Dagen efter Emmaboda åkte jag husbil ner till Göteborg. Där stannade jag i nästan tre veckor. Bodde hos Emilie och hade det bra. Vi åkt paddan och var på ullared. Sedan gick jag på way out west. Ensam, som jag alltid gör. Men det var kul. Såg empire of the sun som var det fetaste jag någonsin sett i mitt liv.

September

Jag började mitt sista år på gymnasiet och fyllde 18 år. Det firades genom vilda västern-fest. Det var skoj!

Oktober

I oktober övernattade jag och några till i Borgvattnets prästgård, för att jag och Jannie skulle göra vårat PA. Det var läskigt och kul.

November

Det blev halloween och vi klädde ut oss. Jag var Luke Skywalker men mitt lasersvärd gick sönder. Sedan blev det lov och jag åkte till Gran Canaria med morsan och farsan. Det var varmt och skönt.

December

Äntligen kom snön. Jag tog septum och det blev jul. Fick massor av bra julklappar. Stormen Dagmar var och härjade också. Nyår spenderades med Tove och Hanna.